Kattintásra nagyobb sebesség!
Kattintásra nagyobb sebesség!

Tisztelt Látogatónk, leendő Felhasználónk!

Honlapunk koncepciójának kidolgozása során az a cél vezérelt bennünket, hogy értékes, jól használható tartalmakat tudjunk átadni látogatóinknak, és hogy egyfajta érdekközösségbe tudjuk szervezni azokat az érintetteket, akik a gazdasági tevékenységeink által lefedett valamely szakterületen konstruktív párbeszédet, adott esetben közös munkálkodást kívánnak kezdeményezni.
Ennek érdekében, mint azt bizonyára már megfigyelte, honlapunk struktúrája hierarchikus kettősséget tükröz:

  1. Az első szinten cégünkre, termékeinkre és a vevők érdekei iránti elkötelezettségünkre vonatkozó általános áttekintést adunk.
  2. A hierarchia második szintjén viszont már komoly munka zajlódik. Ezen a felületen kerülnek elhelyezésre azok az ismerethalmazok, amelyek az átnézeti kép kialakítását célzó "előszobában" terjedelmi okokból nem kaptak helyet, és amelyek azon a helyen talán szükségtelen, vagy éppen értelemzavaró módon részletesnek tűnhettek volna.

Az ún. "Munkaterület"-en - az egyes divíziókhoz kötődően - specifikált adatokat talál, olyan információkat, amelyek az érdeklődési körébe tartozó tevékenységek folytatásához hasznosak lehetnek. Ezek az adatok - ahogy írtuk - minden divízió esetében más és más formát öltenek, de bizonyos közös jellemzők is felismerhetők bennük. Ezeket az alábbiak szerint tagolhatjuk:

  • folyamatosan bővülő szolgáltatási kör
  • tényszerű és praktikus ismeretközlés
  • interaktív felületek, kommunikációs fórumok
  • tudásbázis jellegű felépítés
  • az adatbányászatot megkönnyítő felhasználói felület
  • "virtuális munkaasztal"

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a munkaterületre való belépés feltétele az ingyenes regisztráció. Az adatlap kitöltését követően értesítést küldünk Önnek az elküldött információk befogadásáról, és tájékoztatjuk a használatbavétel feltételeiről.

Kérjük, hogy amennyiben részt kíván venni az Önt érintő szakterülethez kötődő on-line munkában, kattintson a főmenü "Kapcsolatfelvétel" nyomógombjára, és töltse ki a megjelenő űrlap mezőit. Amennyiben úgy érzi, hogy a publikus felületeken fellelhető információk elegendőek az Ön számára, kattintson a böngésző "Visszatérés" nyomógombjára.

További munkájához sok sikert kívánunk.

ELMO Intermédia Kft.