Kattintásra nagyobb sebesség!
Kattintásra nagyobb sebesség!

"Az ELMO Intermédia Kft. működésével felvállalta a szakértő, hiteles, kreatív, megbízható partner szerepét a környezetvédelmi információszervezés, az informatikai, a marketingkommunikációs és a nyelviskolai szolgáltatások piacán.
Küldetésünk, hogy ezen területeken az egyszerűtől a komplexig, az egypercestől a hónapokon át tartó folyamatokig egyaránt az igényes, hatékony és ügyfélorientált megoldások jellemezzék munkavégzésünket.

Bár a minőség iránti elkötelezettség eredendően a vezetőség és a munkatársak belső igényéből fakad, célunk az, hogy mind a külső, mind a belső folyamatainkat a lehető legáttekinthetőbbé, legmegfoghatóbbá tegyük, mind a cégvezetés, mind az ügyfeleink számára. Továbbra is szeretnénk azt a már megteremtett, pozitív megítélést birtokolni, ami a rendszeres ügyfélelégedettség-mérésekből kitűnhet. Hisszük, hogy akkor sem szabad megfeledkeznünk a partnerünkről, ha már sokadszor kopogtat be hozzánk és veszi igénybe szolgáltatásainkat. Egy szervezet minőség iránti elhivatottságát leginkább a megszokott, visszatérő ügyfeleinek kezelésén lehet lemérni. Mi valóban valljuk azt, hogy nem elég megszerezni, meg is kell tudni tartani megrendelőnket, változatlan minőségű kiszolgálással.

Az ELMO Intermédia Kft. munkatársai jól képzett, magas szakértelemmel bíró, és nemzetközi szinten is elismert szakemberek. Nem szabad azonban megfeledkeznünk rohamosan változó világunkról, környezetünkről, különösképpen azért sem, mert a vállalat gerincét a korunk talán legdinamikusabban fejlődő ágazata, az információtechnika adja. Ügyfeleink ugyanebben a mozgalmas, olykor kuszának tűnő térben mozognak. Ha a számukra legmegfelelőbb megoldást kívánjuk megtalálni, úgy elemi kötelességünk, hogy figyelemmel kísérjük a trendeket, irányokat, és szükség szerint képezzük, fejlesszük magunkat...
...ezért folyamatosan tájékoztatjuk a más területeken dolgozó kollégáinkat a pillanatnyilag futó projektekről, és időszakosan "házi", ismeretterjesztő előadásokkal igyekszünk az adott területet bemutatni és a fontosabb, vagy érdekesebb információkat átadni.

Szeretnénk a jövőben minden olyan történést, eseményt, amely a munkavégzésünk során a látószögünkbe kerül, ugyanazzal az elhivatottsággal és szemlélettel beilleszteni a minőségi rendszerünkbe, ahogyan azt korábban felépítettük, és ahogyan azt üzemeltetjük."

Az ELMO Intermédia Kft. minőségirányítási kézikönyvében bevezetett minőségpolitika szövegeVezetői nyilatkozat
"Az ELMO Intermédia Kft. eredményes működése hosszú távon csak úgy biztosítható, ha szolgáltatásaink és termékeink színvonalát a nemzetközi és hazai piac mindenkori igényeihez alakítjuk. Cégünk hírnevének, piaci pozíciójának fenntartását és erősítését az elvárásoknak megfelelő minőség, valamint a hatékony minőségirányítás garantálja, ezért kiemelt fontosságot tulajdonítunk mindazon tevékenységeknek, amelyek céljaink elérését a minőség és a minőségirányítási rendszer, valamint a termék-előállítási és szolgáltatási kultúra folyamatos fejlesztésével segítik..."

Részlet az ELMO Intermédia Kft. minőségirányítási kézikönyvében lefektetett vezetői nyilatkozatból